Erotika

Erotikus masszázs

Clubok, Partyk

Swingers

Fotógaléria

Statisztika

Tartalom találatai : 815515

Toplista oldalak

Magyarország legnagyobb erotikus linkgyűjteménye.
Google PageRank

websas.hu

 

Még több sexért kattints ide!

 

Reklámozza Ingyen Weboldalát ! Banner TOP 2004 - http://bannertop.reklam-csere.hu

 

 

 

Magyarország legnagyobb szex linkgyűjteménye

Erotikaest
A főnök legjobb barátai
Olvasóink értékelése: / 4
ElégtelenKitűnő 
A fõnök legjobb barátai


Jane ideális kurva volt. Nem is tudta volna elképzelni, hogy valami mást csináljon. Szeretett baszni, szeretett szopni, és kifejezetten élvezte az ondó illatát és ízét...

A fõnök legjobb barátai


Jane ideális kurva volt. Nem is tudta volna elképzelni, hogy valami mást csináljon. Szeretett baszni, szeretett szopni, és kifejezetten élvezte az ondó illatát és ízét. Nem is véletlen, hogy o volt itt az igazi sztár a bárban. O mindig éjfél után lépett fel a live show-ban, és az volt a fo musorszám, amikor órákig volt a szinpadon, és különbözo partnerekkel, különbözo pózokban ment a szex. A fonöke szerint kincset ér, hiszen kevés olyan no van, aki ezt valóban élvezetbol végigcsinálná. Persze jól meg is fizetik érte, hiszen nagyon sok konkurens próbálta már elcsábítani. Olyan nagy odaadással tud "dolgozni", hogy a vendégek szinte kivétel nélkül kedvet kapnak tole elobb-utóbb egy kis etyepetyére. Egyszóval az o produkciója lendíti fel általában az üzletet a cég kurváinak. És mivel szereti csinálni, jól is csinálja ezért a fonök a megkülönböztetett vendégeinek olykor külön szobát bizzosít, hogy testközelbol megtapasztalhassák Jane tudását.
Ma este is ilyen fontos vendégeket kellet szórakoztatnia. Jim és Don, a fonök régi barátai látogattak el ide egy másik városból, és Jane egy Kate nevu lánnyal kapta azt a feladatot, hogy istápolják a vendégeket. Egy igencsak oldott hangulatú pezsgos vacsora után négyesben mentek fel a szobába. A két férfi már vacsora közben is láthatóan felajzottan viselkedett, még alig fejezték be az evést, Don már Kate lába közé nyúlkált, Jim pedig Jane telt kebleit símogatta állandóan. Úgy a második üveg pezsgo után Don az asztal alatt elovette a farkát, és Kate kezét odairányítva játszadoztak. Jane látta, hogy Jimre is hatással van ez a jelenet, így - bár csak a nadrágon keresztül - o is símogatni kezdte a férfi szerszámát, és Jim kezét a szoknyája alá dugva ösztökélte ténykedésre. A férfi nem kérette magát, bátran ujjazni kezdte a lányt. Némi játszadozás után aztán a férfiak jelezték, hogy ideje lenne már komolyabban is szórakozni, így aztán felmentek a szobába.
Amint becsukták maguk mögött az ajtót, Jane nyomban vetkozni kezdett, néhány pillanat múlva ott állt elottük anyaszült meztelenül. Szó se róla, igencsak kívánatos teremtés volt. Telt, izmos combok, karcsú derék, amit mégjobban kihangsúlyozott két jókora, de feszesen álló formás melle, egészben és részleteiben is felcsigázó jelenség volt. Míg a két férfi szájtátva bámulta, Kate is nekivetkozött. A lány magas, sudár termetu volt, viszonylag kicsi, de feszes mellekkel, hosszú lábakkal, érzékien vastag ajkakkal. Jim és Don hirtelen azt sem tudta, hová nézzen. A lányok ekkor odaléptek a férfiakhoz, és vetkoztetni kezdték oket. Profik lévén, hamar kihámozták oket ruháikból, de ennyi is elég volt ahhoz, hogy mire ezzel végeztek, már mindkettejüknek feszesen meredjen elore a dákójuk. Jim hanyatt feküdt a széles ágyon, Jane elélépett, és lehajolva cirógatni kezdte a férfi farkát, közben szólt Donnak, hogy foglalkozzon a hátsó fertályával. Don nem is kérette magát, beült Jane lábai közé, és nyelvével kezelésbe vette a lány punciját. Ezután Jane ajkai rátapadtak Jim farkára, lassan tövig szívta, majd ugyancsak lassan kihúzta magából, közben nyelvével lefetyelve a kemény dákón. Jim felkönyökölt az ágyon, úgy figyelte a lány munkálkodását. Kate közben a földön ülo Don lábai közé térdelt, és egyik kezével a férfi farkát símogatta, másikkal pedig saját puncijával játszott. Kis ido múltán Jane elvette Don szája elol a csemegét, és Jim fölé térdelt úgy, hogy miközben o szopott tovább a férfinak, Jim nyalta a pináját. Miután Kate megfeleloen felizgatta magát, marokra fogva Don farkát, ügyesen irányítva beleült. Ahogy testével ránehézkedett, a férfi fasza tövig csusszant lucskos puncijába, mindkettejük testét átjárta a gyönyör borzongása. Kate lovagolni kezdett a kemény dákón, lassan tövig csúsztatta magába, aztán fenekét megemelve teljesen kihúzta, majd megint tövig benyomta. Don közben a lány apró melleibol hegyesen eloremeredo bimbókat birizgálta. Kate egy ido után gyorsított kicsit a lendületen, a gyönyör nedveitol lucskos pináját már teljesen betöltötte a férfi keményen meredo szerszáma.
Az ágyon közben Jane és Jim lassan, elmélyülten franciázott. Jane szájüregének minden zegzugában megjáratta a merev dákót, miközben mindkét kezével folyamatosan símogatta, maszírozta Jim herezacskóját, farkának tövét. A férfi arcát már szinte mindenhol elborította a lány punci-váladékából és saját nyálából keveredett elegy, a gyönyör nedve, fáradhatatlan ajkaival a csiklót maszírozta, nyelvét tövig a puncilukban járatta. Aztán nyelve feljebbcsuszszant, Jane segglukát kezdte nyalogatni, míg egyik kezének ujjait mélyen a lány pinájába dugta. Jane a gyönyörtol picit megvonaglott, és fenekét hátrábbnyomva ösztökélte a férfit még mélyebbre. Jim kezével picit tágítva a popsilukon, belenyomta a nyelvét, miközben a lehetséges teljes intenzitással ujjazta a lány pináját. Mellettük a földön Kate és Don közben egyre nagyobb tempóra kapcsoltak, a lány segge lendületesen mozgott a férfin, kezével Don válla fölött a padlóra támaszkodott, a férfi közben a melleit harapdálta
Jane a férfi száj- és kézmunkájának és persze a száját betölto jókora szerszám hatására érezte, hogy közeleg az elso orgazmushoz. Egy kicsit rákapcsolt, gyorsabban kezdett szopni a férfinak. Jim ezt azzal hálálta meg, hogy nyelvét és ujjait szintén intenzívebb munkára ösztökélte, hüvelykujját mélyen a lány seggébe nyomta. Jane egy kis idore abbahagyta a szopást, míg apró sikolyok kíséretében elélvezett, testén a gyönyör borsózott végig,aztán újra magába szívta Jim farkát. A férfi befejezve a munkálkodást hátrahajtotta a fejét, kezeivel Jane gömbölyu fenekét markolászva adta át magát a gyönyörnek. Jane a kezével kezdte fergeteges tempóban maszírozni Jim dákóját, aki hörögve közeledett az elélvezéshez. Jane eroteljesen verte a faszt, közben tenyere kelyhével a golyókat símogatta. A férfi farka rándult egyet, Jane egész közel hajolva várta spriccelést. Ekkor a férfi nagyot nyögve ejakuált, egyenesen Jane tátott szájába lövellve. A lány buzgón dolgozott tovább a kezeivel, a szájába spriccelo ondó egy része visszacsorgott a férfi dákójára, mígnem egy utolsót rándult. Jane ekkor elengedte a faszt, és játékosan lefetyelo nyelvével nyalta fel róla az utolsó cseppeket is. Don közben átölelte a rajta lovagló Kate-et, és átlendülve o került felülre. Keményen baszta a lányt, mellkasát Kate szájához nyomva jelezte, hogy azt szeretné, ha harapdálná. Kate meg is tette, közben körmeivel a férfi hátát cirógatta. - Erosebben ! Még erosebben ! Úgy, hogy fájjon ! - hörögte a férfi, Kate harapta, fogait mélyen Don mellkasába mélyesztette, körmeivel a férfi hátába vájt. Don eroteljesen beleenyomta farkát a lány forró puncijába, egy darabig tövig bennehagyta, majd kihúzta és újra benyomta. Kate az orgazmusa pillanatában teljes erobol beleharapott a férfiba, körmei nyomán vér serkent Don hátából, a férfi üvöltve lövellte bele ondóját. Még néhány eroteljes lökés után kihúzta csöpögo faszát a lányból, Kate puncijából és farka hegyérol néhány csepp ondót a lány fognyomára kent. Közben Jane is abbahagyta Jim farkának lefetyelését, és felkászászálódott az ágyról. Jim is felült, Don pedig az éjjeliszekrényhez lépett, kivett a jegesvödörbol egy üveg pezsgot és felbontotta.
- Iszunk néhány kortyot, aztán folytatjuk a bulit - vigyorgott, aztán kitöltött mindenkinek egy-egy pohárral. Mindannyian belekortyoltak a nemes nedube, aztán Jane letette a poharát, és Kate-hez lépett.
- Feküdj csak le ide - mutatott az ágyra. - Amíg lovagjaink kicsit magukhoz térnek, addíg is hadd élvezzem a puncid ízét - Kate engedelmesen hanyatt feküdt széttárt lábakkal az ágyon, Jane az ágy elé térdelve elhelyezkedett elotte. Eloször ujjaival cirógatta finoman Kate szoke pihéit, majd lágyan a csiklót kezdte pengetgetni. A két férfi az italát kortyolgatva érdeklodéssel nézte a musort. Amikor Jane érzékeny és finom nyelvét és ajkait is munkába állította, Kate lehúnyt szemmel, szétnyíló ajkakkal adta át magát a játéknak. Jimet és Dont sem hagyta hidegen a dolog, mire a pezsgojük elfogyott, már érezték, hogy kezd bizseregni az ágyékuk. Jim lépett eloször, az ágyra hasalva Kate mellét kezdte csókolgatni. Jane ujjai már Kate egyre nedvesebb puncijában matattak, nyelve szorgosan pergett a lány csiklóján. Jim csókokkal, apró finom harapásokkal hintette tele Kate testét, még kókadt farkát a lány kezébe rakta, aki nem is maradt adósa a kézjátékkal. Kate teste egyre csak vonaglott, lábait Jane nyaka köré szorította. Közben Don is felkászálódott az ágyra, Kate fejéhez térdelve a lány szájába nyomta lankadt szerszámát, aki rögtön mohón rátapadtva szívni-nyalni kezdte. Épp csak annyira hagyta abba, amíg nagyot visítva elélvezett Jane nyelvétol és ujjaitól, aztán szopott tovább. Don dákója a lány szájában mind jobban életre kelt, az egyre merevebb szerszámot lassan csúsztatta ki-be a lány szorosan ölelo szájába. Jim ekkor kivette farkát a lány kezébol, és noha még nem volt teljesen harcrakész, azért könnyen becsúsztatta Kate nedvektol és Jane nyálától lucskos pinájába, aztán lassan ki-be nyomkodta, hogy minél elobb elérje a kello merevséget. Jane eközben feltérdelt az ágyra, és melleivel a Kate száját baszó Don mellkasához nyomulva megcsókolta a férfit. Nemsokára lassan, érzékien smároltak, Don érezte a lány szájában Kate puncijának ízét, és ez még inkább felizgatta. Kate már szinte belefulladt a szájában izgo-mozgó jókora falatba, de ahogy csak tudta szopta tovább, miközben Jim egyre vaskosabb szerszáma mind mélyebben beléhatolt. Don Jane telt melleit markolászta, elhúzta száját a lányétól, és azt mondta:
- A seggedet akarom, bébi. - Jane ekkor hanyatt feküdt az ágyon Kate mellé, és lábait magasra emelve várta a férfit, aki odakászálódva Kate nyálától síkos farka hegyét Jane segglukához illesztve lassan hatolt be, Jane így is felhördült az érzéstol, és nyakát hátrafeszítve várta a gyönyör újabb lökéseit. Jim és Don egymás mellett, szinte egyforma tempóban basztak, Jim Kate pináját, Don Jane seggét, és közben át-át pillantgattak a másikuk munkálkodására. Aztán Jim volt az, aki megszakította ezt a harmóniát, kihúzta hetykén meredo faszát Kate pinájából, intett a lánynak, hogy forduljon meg, aztán hátulról dugta tovább. Don egyre mélyebbre hatolt Jane seggébe, egyik kezével a lány jókora mellét markolászta, másikat tövig nyomta a puncijába. Jane aprókat sikkantott az élvezettol. Jim egyre gyorsuló mozgással baszta Kate-et, aki közben Jane fülét, ajkait csókolta-nyalta, Jane érezte is, hogy mindjárt elélvez, sikongásai egyre surusödtek. Don még erosebben baszta, és Jane néhány pillanat múlva testének áramütésszeru apró rándulásai mellett hatalmas nyögésekkel elélvezett. Kate érezte, hogy Jim mozgása lassul, nyilván közeleg az orgazmushoz. Közben Don farka is egyre jobban megfeszült Jane seggében, aztán hirtelen kirántotta, és már spriccelt is az ondózápor a lány hasára, pinájára. A férfi kezével préselte ki a maradékot az elsült dákójáról, aztán lehajolva lenyalta Jane puncijáról a lecsorgott cseppeket, majd ondótajtékos szájával a lány ajkaira tapadt.
Jim újra lendületbe jove baszta tovább Kate-et, érezte,hogy közeleg az ejakulációhoz, de valahogy mégsem bírta kiloni a tárat. Kihúzta farkát Kate pinájából, hanyatt fektette a lányt, és négykézlábra ereszkedve Kate vastag ajkai közé nyomta a faszát. Kate mindkét kezével megragadta a szájába nyomuló szerszámot és ameddig csak bírta szívta magába. Jane ekkor a férfi mögé térdelt, és annak heréit, fenekét simogatta, majd nyelvével a segglukát kezdte nyaldosni. Jim ettol, és persze Kate csodás szájától teljesen begerjedt, és abban a pillanatban, amikor Jane nyelve a seggébe hatolt, és amikor Kate fogai finoman, de mégis igen jól érezhetoen a farkába mélyedtek ejakuált, telespriccolva forró, fanyarízu ondójával Kate száját. Kate nyelvével állta útját az ondóáradatnak, és a minden egyes lövellésnél a szája sarkán kicsorduló ondó látványa még jobban fokozta Jim élvezetét. A férfi csak akkor húzta ki Kate szájából elsült faszát, amikor az már teljesen kiürült. Elernyedve nyúlt el Kate mellett az ágyon, akinek a szájából kicsorgott gecit Jane szürcsölgette fel jóízuen.

 

 

Bejelentkezés

Névnap

Ma 2017. szeptember 25., hétfő, Eufrozina és Kende napja van. Holnap Jusztina napja lesz.

FM Parfümök