Erotika

Erotikus masszázs

Clubok, Partyk

Swingers

Fotógaléria

Statisztika

Tartalom találatai : 818079

Toplista oldalak

Magyarország legnagyobb erotikus linkgyűjteménye.
Google PageRank

websas.hu

 

Még több sexért kattints ide!

 

Reklámozza Ingyen Weboldalát ! Banner TOP 2004 - http://bannertop.reklam-csere.hu

 

 

 

Magyarország legnagyobb szex linkgyűjteménye

Erotikaest
A főnököm, az oktató, meg én
Olvasóink értékelése: / 3
ElégtelenKitűnő 

- OK. Akkor beszéljük meg, hogy hogyan kezdjük. Mindig legyen egy kis idõ pihenésképpen, hogy amit elképzeltek, azt átbeszéljük.

- OK. Akkor beszéljük meg, hogy hogyan kezdjük. Mindig legyen egy kis idõ pihenésképpen, hogy amit elképzeltek, azt átbeszéljük. Nem akarom, hogy csak úgy egymásnak essünk, és a végén valakinek kellemetlen legyen. A meglepetés maga az akció legyen és ne a váratlansága. Elõször vetkõzzünk le, de egyenként, sztriptízzel. Utána fürödjünk egyet, mind a hárman, mert ugyan izgató a spray amit magatokra fújtatok, de szeretkezés közben inkább a testetek izzadó szagát és a spermátok illatát szeretném érezni. Utána jöhettek belém. De ezt ünnepélyesen szeretném. Úgy, hogy a behatoló nagyon lassan töltse meg puncimat faszával. Amikor teljesen bent van akkor ne járjon ki-be, hanem csak lüktetésével, körbemozgásával simogassa hüvelyemet. Így élveztessen el, és az sem baj ha telespriccel. Lehet, hogy ez sokáig eltart, de szeretném kiélvezni a bennem lévõ dorong forróságát, keménységét. Természetesen ez egymás után történne mindkettõtökkel, és ez csak páros produkció lenne, sajnos a másiknak addig türelemmel várnia kell.
- Addig a másik ezt nem vehetné fel videóra? Hoztam magammal, a szobámban van, mindjárt áthozom. - szólt az oktató.
- Szó sem lehet róla. Nem akarok semmi kézzelfogható emléket errõl. Csak tényleg az emlékek maradjanak meg bennünk! - mondtam elutasítóan. - És ha ezzel végeztünk, akkor ismét megbeszéljük a következõ futamot, melyhez várom ötleteiteket. Most pedig sorsoljunk. Elõször a vetkõzés sorrendjét, utána pedig azt, hogy ki hatol be belém elõször. Itt egy csomag kártya, mindenki húzzon egy lapot, ha két azonos értékû lap jön elõ, akkor mind a hárman újra húzunk.
Az eredmény a következõ lett: a vetkõzést az oktató kezdi, én folytatom, majd a fõnököm jön, a puncimat elõször pedig a fõnököm tölti ki. Az oktató vetkõzése izgató volt, kicsit sietett, de talán azért mert a kísérõ zene is egy kicsit gyors volt. Alsónadrágjába alig fért már bele fasza. A rúd, meg a tojások elsõ ránézésre szépen borotváltnak tûntek, átmérõje elég riasztó volt. Az én vetkõzésemet a fiúk vágyakozva nézték. Ilyenben nincs gyakorlatom, de ahogy a faszuk dudorodását néztem, elfogadható volt. Fõnököm vetkõzése volt a legizgatóbb. Testére feszesen feszülõ fehérnemûit testét simogatva húzta le magáról. Ágaskodó szerszáma miatt a gatyáját elég nehezen tudta megindítani lefelé testérõl. Mikor végzett, melléléptem, kezem az oktató felé nyújtva õt is odahúztam. Mind a kettõt átkarolva magamhoz húztam õket, és testüket végig simogatva elindultunk a fürdõszobába. A zuhany alá állva hívtam õket is. Nem kellett õket noszogatni. Egybõl el kezdtek simogatni, melleimet, fenekemet, és a puncimat is. Elõkerült a tusfürdõ is, amitõl jó síkos testünk élvezte az egymáshoz való dörzsölõzést. Természetesen én is simogattam, mostam õket, mindegyiknek a faszát külön-külön, de óvatosan lemostam, hogy nehogy idõ elõtt elsüljenek. Az izgató fürdõ után az egymás szárazra törlése is nagyon kellemes volt. Õk mind a ketten töröltek engem, természetesen a melleimet és a puncimat egyik sem hagyta ki, így azok kétszer is szárazra lettek törölve, és ezután amíg egyiket én töröltem, addig a másik hátulról átkarolva simogatott. A törölgetés alatt tanulmányozhattam a két fütyköst. A fõnökömét már ismertem, de kicsit mintha még megnyúlt volna a múltkori eset óta, az oktatóé szép egyenes, nem görbülõ, és jó vastag volt. Nem volt olyan hosszú, mint a fõnökömé, de vastagsága nagyon felizgatott. Mit fog ez bennem tenni? Miután végeztünk, visszamentünk a szobába. Itt is jó meleg volt, vagy csak izgalmunkban nem törõdtünk a hõmérséklettel, nem tudom, de nem fáztunk. Az oktató kibontotta a pezsgõt és töltött mind a hármunknak. Koccintottunk, és az elkövetkezõk sikerére lehajtottuk a finom italt.
- Nem kellene már pertut innunk? - kérdezte huncut mosollyal az oktató.
- Dehogynem! - vágtam rá hirtelen. - Töltsd meg mégegyszer a poharakat!
Elõször a fõnökömhöz fordultam. Balkezemmel megfogtam a faszát, és a lábam közé igazítottam, na nem a puncimba, csak alá, a combjaim közé. Mivel magasabb volt, nekem ágaskodni kellett. Így balkezemmel átkarolva, jobbkezemben a pohárral, a pertu ivásnak megfelelõ kézátkarolással megittuk a pertut. Mikor kiürült a pohár, nem engedtem még el, combjaimat összeszorítottam és egy csókkal szánkat összeforrasztottam. Nem kemény nyelves csókkal, hanem inkább ízlelgetõ, ismerkedõ, forró csókkal. Szegény már nem bírt magával. Mielõtt baj lett volna leszálltam róla és ugyanígy pertut ittam az oktatóval is. Ezután egy kis szünetet kértem pihenésképpen, és úgy láttam, hogy ez nekik is jól jön. A szobában volt egy normál magasságú kis asztal. Ezen terveztem az elsõ behatolásokat. Ráterítettem egy paplant, hogy ne legyen kemény, és a fiukat felállítva odahúztam a két széléhez a két fotelt, hogyha lábaim elfáradnak, akkor rájuk támaszkodhassak. Megfordultam, ráültem az asztal szélére, combjaimat széttártam, lábaimat a fotelekbe raktam, és hátradõltem.
- Na gyere! De kérlek, hogy nagyon lassan, óvatosan hatolj belém, és nagyon sokáig élvezzük így egymás testét. - kérve hívtam fõnökömet.
- Mielõtt beléd hatolok, szeretném megnézni közelebbrõl, megcsókolni. - szólt fõnököm felém közeledve.
- Jó, várja forró csókodat a pinám. - szóltam.
- OK. Rendben, de ez ne tartson tovább egy percnél. Ne húzzátok ezzel is az idõt. Errõl nem volt szó, majd inkább késõbb. - szólt dünnyögve az oktató.
Mivel ott állt kézközelben, elkaptam tökeit, és végig simítottam rúdját is.
- Ne elégedetlenkedj! Te is meg fogod kapni a magadét. Türelem! - szóltam hozzá. Közben odaért fõnököm. Lehajolt, két kezével finoman széthúzta nagyajkaimat, és forró lehelettel megközelítette nyílásomat. Úgy tûnt, mintha pinám illatát kóstolgatná. Nyelvét kinyújtva benyomta vaginám nyílásába. Itt megállt, majd lassan nyelvét felfelé húzva végig simította kisajkaim belsõ felét. Beleborzongtam, olyan jó volt. Mikor odaért csiklómhoz, nyelve hegyével körbesimogatta, majd kétszer-háromszor vele rácsapott. Ezután nyelvét kampószerûen bedugta a húgycsõ nyílásomhoz, száját körben rátapasztotta csiklómra úgy, hogy kisajkaim is benne voltak, és nyelvét hüvelyem falához dörzsölve elkezdett szívni. Olyan jó volt, hogy hangos nyögésekkel elélveztem. Azt hiszem, a szájába is spricceltem. Fantasztikusan jó volt. (Otthon férjem sokszor le szidott, hogy miért nem tudom magam teljesen elengedni. Neki nagyon ritkán tudok a szájába élvezni. Ennek azért õ is az oka.) Az oktató dörmögésére fõnököm fölállt, közelebb lépett. Faszát kezével pinámhoz igazította. Kérdõn rám nézett.
- Mehet?
- Várj! Inkább én. - lábamközött elõre nyúltam, megfogtam farkának tövét és odaillesztettem a bejárathoz. Vele simogatva szétnyitottam kisajkaimat, majd a nyílásba behúztam. Õ megtámaszkodott kezeivel a fenekembe, én lábaimmal átkarolva testét, fenekét nyomva irányítottam belém. Makkja már átjutott a vaginám szûkebb részén. Forró, tüzes volt. Egész lassan haladt elõre. Pinám nedvei könnyû siklást engedtek neki. Ugyan kétszer már járt bennem, de most egész más volt. Más helyen simítva hüvelyemet, haladt elõre lassan, de rendületlenül. Lehet, hogy a lassú tempó miatt, de már azt hittem, hogy vége a behatolásnak, de csak jött, jött, jött. Most elérte méhemet, egy pillanatra megállt, majd nyílásán mintegy átugorva csúszott tovább belém. Húha! Itt baj lesz. Meddig jön ez még belém. Még nem fájt, de már kicsit nyomta belsõ szerveimet. Talán félelembõl, vagy nem is tudom miért, de ismét belemarkoltam a mellettem álló, és minket nézõ oktató faszába. Ahogy jött belém fõnököm, úgy szorítottam az oktatót. Már láttam arcán, hogy neki is fáj. Ekkor végre megállt. A belém hatoló fasz. Alaposan felnyársalt. Ezt nem hittem volna róla. Fõnököm kezeit finom masszírozó mozdulatokkal vitte melleim felé. Mikor odaért, kellemes kis szorításokkal kezdte el fejni õket. Melleim nagyon érzékenyek, nagyon felizgattak ezek a simogatások. Közben pinusom is hozzászokott a benne mereven álló oszlophoz. Elõször elernyesztettem hüvelyem izmait, majd megszorítva teljesen ráfeszültem a forró dorongra. Ezt ismételgettem egymás után, egyre gyorsabban. Lábammal pedig egyre jobban szorítottam fenekénél fogva baszópartneremet. Kezeimmel elkezdtem simogatni szõrös mellét, vállát. Közelebb húztam fejét, hogy tudjam kezemmel arcát, homlokát, haját simogatni. Egyre jobban kezdtem elveszíteni fejemet. Lehajolt szájával mellbimbóimhoz és felváltva elkezdte õket harapdálni. Kezével közben melleimet, derekamat, combjaimat simogatta. Pinám izmai szinte már begörcsöltek a nagyütemû szorongatásoktól. Lábaimmal már rugdostam fenekét, hogy még egy kicsit, csak pár millimétert még jöjjön beljebb. Fantasztikus volt. Nyögtem, hörögtem a hatalmas orgazmusban. És ekkor éreztem, hogy nem csak én szorítok, hanem a bennem lévõ forró dákó is elkezd lüktetni. Elõször lassan, majd egyre gyorsabban, és egyszercsak mintha tüzes láva törne fel belõle elöntötte pinámat. Ekkor azt hiszem elvesztettem az eszméletemet. Mikor ismét magamhoz tértem, már nem lüktetett bennem, csak forrón, de kicsit elernyedve pihent bennem. Lábaim a fotelben pihentek, fõnököm rajtam hasalva nyugodott. Kezeimet hátát végigsimítva fejéhez vittem. Tenyereim közé fogva arcát magamfelé fordítva megcsókoltam. Úgy tünt, hogy õ is csak most tér magához.
- Na, jó volt? Ilyennek képzelted? - kacsintottam rá huncutul hivatkozva korábbi kapcsolatunkra.
- Nagyon jó volt. A mennyekben éreztem magam. De nem ilyennek képzeltem, ezt nem lehet elképzelni sem.
Beszélgetésünkre a fürdõszobából elõjött az oktató. Szabadkozott, hogy el kellett mennie lehûteni magát, mert annyira izgatóak voltunk, hogy nem bírta volna ki. Elnézést kértem tõle, de megnyugtattam, hogy mindjárt õ jön, és õt is a mennyekbe fogom repíteni, csak pár percet várjon még, amíg magamhoz térek. Közben ismét éledezni kezdett fõnököm farka pinámban. Kezdett vastagodni, és most már finom pármilliméteres ki-be csúszásokat végezni. Jól esett, de le kellett állítani, mert nem adhattam neki többet mint a másiknak. Most pedig a másik következik. Lassan felállítottam. és kértem, hogy nagyon lassan húzza ki faszát a puncimból. Szinte fájt, ahogy csúszott ki belõle a kedves szerszám, de hát mindjárt jön a másik. Ahogy átjutott a szûkebb bejáraton, egyet cuppant pinám, és mindjárt kezdett kifolyni belõle a még mindig meleg gecije. Folyt le seggem nyílásán keresztül, ez is nagyon izgató volt.
- Jó lesz így a puncim, vagy mossam ki? - kérdeztem az oktatót.
- Dehogy is, egy kicsit letörlöm a kifolyt trutyit, de nagyon szeretnék már benned lenni, és azt hiszem, hogy sajnos nagyon hamar tele is rakom. - mondta, és már hozta is a papírzsebkendõt. - Majd én is szeretnék egy nagyot belenyalni, de majd késõbb, ha kimostad. - mondta pinám és fenekem törlése közben.
- A bejáratot ne töröld nagyon szárazra, hogy könnyen becsússzon a vastag faszod.
- Ne félj, majd kitágítjuk! Óvatosan, mint egy szûzlányét.
- Jó, de téged is arra kérlek, hogy nagyon lassan gyere be, és lehetõleg minél tovább maradj benn. Nem baj, ha hamar elsülsz, de sokáig érezhessem dákód feszítését.
Odaállt elém. Vastag fasza egyenesem meredt pinám felé. Õ egy kicsit magasabb volt mint a fõnököm, ezért fenekem alányúlt, megemelt, és a paplant visszahajtotta úgy, hogy pinám a faszával egy magasságba kerüljön. Oda lépett közvetlenül elém.
- Te akarod inkább bevezetni? - kérdezte.
- Nem, inkább te, de nagyon finoman. - mondtam kicsit félve, ugyanakkor nagy vágyakozással a tágító élményre. Ránéztem, a faszára, nagyon vastagnak tûnt, de már nem lehetett nemet mondani. Meg vártam is. Gyere már. Fogamat összeszorítva fejem leengedtem az asztalra és vártam, hogy mi lesz. Megfogta faszát, és odaillesztette a bejárathoz. Kicsit benyomta makkját, hogy érezzem megnyugtató forróságát. Kezével mozgatva elkezdett körözni, de úgy hogy nyílásom szájából nem jött ki. Egyre nagyobbak lettek a körök. A körözésben makkja egyre nedvesebb lett pinám nedvétõl, és a fõnökömnek a még pinámban maradó gecijétõl. Amikor már a sok nedvtõl kicsúszott a nyílásból, körbekente - mindig visszatérve a nedvek forrásához - a kisajkaimat, a csiklómat, és a nagyajkakat is. A szõrzetem is már csupa lucsok volt faszának masszírozásától. Egyre izgatóbb volt, ahogy a forró dorong simogatja, kenegeti pinám külsejét. Gyere már be! Lábaimmal õt is ugyanúgy átkaroltam, és szorításommal megadtam a jelet, hogy jöjjön már. Tenyeremet arcára szorítva, szemeimmel könyörögve kértem, hogy jöjjön már belém. Megértette, hogy mit akarok. Faszát a nyíláshoz rakta, kezével fenekembe kapaszkodva elkezdett belém hatolni. Éreztem makkja forróságát, feszítését ahogy jön egyre belém. Pinám egyre feszült, és ahogy süllyedt el bennem, a külseje felé egyre jobban. Mintha egy forró kúpot nyomnának belém, aminek nem tudom a méretét. Egyre csak feszültek hüvelyem izmai, de õ csúszott belém, könnyen, simogatón. Furcsa volt, hogy nem fájt. Csak forró volt, de nagyon. És ekkor éreztem, hogy átjutott a bejáraton. Tovább már kívül nem tágít. Hatalmas megkönnyebbüléssel vettem tudomásul célbaérését. Egy nagyot sóhajtottam. Észrevette megkönnyebbülésemet, arcomhoz hajolt és finoman megcsókolt.
- Nagyon jó volt. Köszönöm figyelmességedet. - karoltam át, és lihegtem a fülébe. - De gyere még beljebb, hiszen van ott kint még valami.
Felegyenesedett, melleimet simogatva, szemembe nézve folytatta behatolását. Most már nem féltem, mert vastagságát kitapasztaltam, csak vártam, hogy minél jobban töltsön ki. Jó kenésnek számítottak az elõzõ aktus nedvei. Szép lassan csúszott tovább belém. Próbáltam hüvelyizmaimat rászorítani dorongjára, de azok annyira ki voltak már tágulva, hogy egyszerûen nem ment. Na mit fogok majd tenni, hogy belém élvezzen? Most ért forró hegye a méhszájamhoz. Pont a nyílásához, az szinte rá is tapadt, mint egy száj, mely ki akarja szívni belõle a nedût. Most megállt. Úgy látszik elfogyott. Pedig még jó lenne, ha egy kicsit beljebb tudna jönni. Lábaimmal fenekét rugdosva próbáltam eredményt elérni. De sajnos nem sikerült. Na azért annyira nem kell engem sajnálni, mert fantasztikus volt, ahogy a forró merev rúd megtámaszkodik méhem bejáratában. Megint magamhoz húztam felsõtestét. Kezeivel cickóimat markolászta, szájával fülemet harapdálta, nyakamat, vállaimat csókolta. Én körmeimet kiengedve finom karmolásokkal a hátát, kicsit erõsebb csípésekkel a fenekét ingereltem. Éreztem, hogy megint közeledik egy nagy orgazmus. Jó lenne, ha egyszerre sikerülne, vagy talán egy picit az enyém késõbb, hogy érezhessem, ahogy belespriccel pinámba. Én is elkezdtem csókolgatni arcát, fülét, szemét. Kezdtem elveszíteni ismét a fejem. Most lenne jó, ha belém élveznél. Továbbra is folytatta forró ölelését. Kezemmel lenyúltam fenekéhez, ujjammal megkerestem nyílását és egy erõteljes nyomással beledugtam ujjamat. Erre felordított, mindkét kezével átölelt, és már zuhogott is belém forró gecije. Mindketten hatalmasat élveztünk. Mikor magunkhoz tértünk, kért, hogy hadd maradjon még bennem. Természetesen ki sem engedtem volna még magamból. Kicsit mintha kisebb lett volna, mert már finoman tudtam masszírozni faszát hüvelyizmaimmal. Halkan fülébesúgva mondtam, hogy nehogy elárulja, hogy mit teszek most vele. Tudomásul vette e kéjes megkülönböztetést. Nagyon jó volt így pihenni. A sok geci, amit belém spriccelt, vastag fasza mellett már csurgott kifelé pinámból. Éreztem megint, ahogy folyik le seggemen, a nyíláshoz, majd tovább. Ahogy folyt le, és hûlt ki, hûvössége simogatott. Még nem akartam felállni, és ezt a jó faszt kiengedni magamból. Közben fõnököm is elõkerült a fürdõszobából. Õ is azt mondta, hogy annak ellenére, hogy már egyszer belém ürítette gecije nagy részét, nem bírta nézni, ahogy szeretkezünk. Szóltam neki, hogy jöjjön ide, hadd nyaljam le gecijét faszáról. Erre õ mondta, hogy sajnos le kellett mosnia hideg vízzel, hogy egy kicsit pihenjen. Sajnáltam nagyon, mert a múltkori izlelés alapján kellemes íze volt spermájának. Szerettem volna, ha minél tovább marad az oktató pinusomban, ez a tisztogatási idõvel is megnõtt volna.
- Nem baj, azért add a számba, szeretnék vele így is megbarátkozni.- hazudtam cinkosan, mintha még nem lett volna a számban. Oda is jött, a makkját finoman elkezdtem szopogatni. Közben pinám izmait ütemesen kezdtem szorítgatni az oktató ismét keményedni kezdõ faszán. Túlzásba azért nem akartam vinni, mert hosszú éjszakát terveztem. Elengedtem fõnökömet, és megkértem az oktatót, hogy nagyon lassan húzza ki fütykösét a vaginámból. Ahogy húzta ki, hüvelyemben szinte vákuum keletkezett, és szívta vissza. Mikor hirtelen átjutott a bejáratom szûkebb részén, mint a dugó, mikor kihúzzák az üvegbõl pukkant egy nagyot a pinám. Mind a hárman elnevettük magunkat. Ahogy fasza elhagyta lukamat, hirtelen hûvös levegõ áramlott belé. Ez nem esett jól, sokkal jobb benne egy forró kemény húsdarab. Ahogy fölültem, a gecik és pinám nedve csak úgy ömlött ki belõlem, a paplant teljesen eláztatva. Oktatóm fasza ott meredezett elõttem, rajta a nedveim és a gecik turmixával csillogva. Ezt nem lehet kihagyni. Leugrottam az asztalról, számmal rá a farkára. Bekapni nem tudtam, de nem is az volt a lényeg. Szoptam róla a kellemesen fanyar, keserû, édességet. Közben kezével próbálta számat rávezetni hatalmas faszára, de nem akartam bekapni, ezt észrevette. Mire befejeztem a letisztítást, combom is csupa geci lett, mert a maradék a nyalakodás közben kifolyt. Megkértem a fiúkat, hogy a fürdõszobában fürösszenek meg.
A fürdés után kis pihenõ következett, melyben megbeszéltük a következõ teendõket. Javasoltam, hogy pihenésképpen - meg izlelõbimbóink felizgatása céljából - egy kicsit nyalakodjunk finom ízeket egymás testérõl. Kértem, hogy most már ne legyen egyeztetés (csak belém), hanem ahogy jól esik, felváltva, de mindig legyen bennem valaki. Körülbelül öt percenként cseréljenek, mert a "változatosság gyönyörködtet", és egyiknek se legyen jobb a másiknál. Ha éppen elsülni akar a bennem lévõ, akkor azt természetesen a másik várja már meg. Aki nem a pinámban van, az is izgasson, foglalkozzon velem. Ha akarják kimosom a gecivel telítõdött pinámat, de azt szeretném, ha az sohasem lenne üres. Az lenne jó, ha most már jó alaposan, és sokszor megbasznának úgy, hogy nagy löketekkel, gyors tempóval, igényeik szerint döngölnék pinámat. Ez a fiúknak is megfelelt, egyéb ötletük nem volt. Erre elkértem az oktató konyakját, egy pohárban összekevertem a mézzel úgy, hogy hígabb legyen, kicsit könnyebben folyjék. Elõkészítettem a tejszínhabot is, hogy kéznél legyen. A padlószõnyegre terítettem egy lepedõt és hanyatt feküdtem. Megkértem a fiúkat, hogy a mézzel testemet locsolják meg, és utána nyalják le. Vékony sugárral lelocsoltak teljesen. A mellemmel kezdték, de kapott a nyakam, a hasam, a köldököm, természetesen a puncikám is (még bele is folyattak), a combom és a lábam kisujja is. Természetesen nem egyszerre mindenhol, hanem lassan, apránként kenegettek, és mindjárt le is nyalták. Éppen az oktató volt fölöttem, és fordított pozícióban a pinámat nyaldosta. Gondoltam, hogy most már az én számnak is kellene valami ízes szerszám. Átkaroltam, és ráfordulva magam alá húztam a combjaimat és ráültem pinámmal a szájára. A konyakos méz nedveimmel keveredve csorgott a szájába. Megfogtam a tejszínhab sprayt és az elõttem meredezõ vastag faszra fújtam belõle. A makkját is jól megkentem vele, így akkora volt mint egy lóé. Elkezdtem szépen nyalogatni, és a husikáját finoman harapdálni. A vöröslõ makkja úgy megduzzadt, hogy a kis nyílását a végén a nyelvemmel szét tudtam feszíteni, és a rúdjában maradt gecis folyadékot ki tudtam szürcsölni. A fõnököm meg közben mögém került, és továbbra is locsolgatott a konyakos mézzel. Elõször a hátamat, majd egyre lejjebb. Most éppen a farpofáim között lévõ mélyedébe öntötte úgy, hogy az végigcsorgott a seggem nyílásán, és amit õ ott nem nyalt le, az folyt tovább a pinámhoz, a pinámba, és ott az oktató szájába. Nagyon profi módon nyalogatta a seggem nyílását. Elõször nyelve hegyével körözött rajta, majd kinyújtva apró célzott lökésekkel próbálta ellazítani a záróizmokat. Ahogy ez sikerült, finoman bedugta nyelve hegyét és vele masszírozta a nyílást. Megint kezdtem felpörögni. Szóltam nekik, hogy most már jó lenne, ha valamelyik fasz a pinusomban dolgozna. Nem kellett õket noszogatni. Egybõl éreztem a forró fasz tágítását pinámban, és most még jobb volt, mert most már dolgoztak bennem. Szépen felváltva dögönyözték, bele is spricceltek rendesen, és egyiköjüket sem zavarta, hogy a cuppogós, trutyival tele pinába kell bújniuk. Mikor megtelt, hol a combomra, hol a pinusom bundájára csorgott, attól függõen, hogy milyen pozícióban voltam, de ez most senkit nem zavart. Maximálisan meg voltam elégedve velük. Lukam szinte egy pillanatra sem volt üres, de nem csak hogy nem volt üres, hanem dolgoztak benne rendesen. Egyik orgazmusomat követte a másik, meg sem tudnám számolni, mennyiben volt részem. De a testem többi része is megkapta a maga kényeztetését. Simogattak, masszíroztak, csókoltak, haraptak, karmoltak. Minden volt amit csak el lehetett képzelni. Nem is tudom, hogy hogyan fejeztük be a napot. Biztos egy észveszejtõ orgazmus közben nyúltam ki.
Reggel arra ébredtem, hogy puncimat tágítja az oktatóm fasza. Fölöttem fekvõtámaszban volt, és csak a fasza ért hozzám, de az is úgy, hogy makkja szépen finoman süllyedt bele a hüvelyembe. Mikor kinyitottam szemem, rám mosolygott, testét rám engedte, és faszát teljesen belenyomta a még mindig nedves lukamba. A tegnapi nagy strapától még zsibbadt vaginám most nem igen kívánta az újbóli gyömöszölést. Mondtam is az oktatónak, hogy ma már nem lehet, de olyan szépen kért, hogy megkönyörültem rajta. De kértem, hogy minél kevesebb mozgással és minél hamarabb spriccelje tele. Így is tett. Közben a fõnököm is felébredt, neki is meg kellett engednem.
Ezután lefürödtünk, de külön-külön, a fiúk cuccaikat összepakolva visszamentek a szobájukba. Az oktató felajánlotta, hogy kocsijával kivisz minket az állomásra, ha már így elbasztuk az idõt. Ez jó is volt mert kb. három kilométert kellett volna csomagjainkkal gyalogolni. Útközben fõnököm meg az oktató szakmai dolgokról beszélgettek. Valami szuper szoftverrõl volt szó, mely a munkánkat igencsak megkönnyítené. Közben odaértünk az állomásra. Indulásig még volt tíz percünk. Beszálltunk a vonatba. Az oktató is feljött velünk a fülkébe. Csak mi voltunk hárman. A fõnöknek eszébe jutott, hogy valami olvasni való kellene az útra, ezért leszállt újságért. Az oktató behúzta a folyosó felöli függönyöket és bezárta az ajtót.
- Szeretném még egy kicsit bedugni. Olyan jól érzi magát a faszom benned.
- Rendben, csak gyorsan, de nehogy belespriccelj.
Fenekemnél fogva megemelt, és ráültetett az ablak elõtt lévõ kis asztalra. Felhúzta a szoknyámat, elhúzta a bugyimat és ismét kemény faszát úgy rendesen belémvágta. De úgy maradt, tövig bennem. Átkarolt, én szintén õt, és megcsókoltuk egymást. Közben a fõnököm az ablak elõtt megállt, bekiabált, hogy én kérek e valamit. Mondtam neki, hogy most nem, most mindennel el vagyok látva. Természetesen tudta és látta, hogy mit csinálunk. Mondtam neki, hogy majd az övét el fogom kérni, ha szükségem lesz rá. Ezután megindult felszállni. Közben az oktatóval egymásban búcsúzkodtunk. Felhívtam a figyelmét neki is, hogy õ nem kezdeményezhet, ha én akarok valamit, akkor majd jelentkezem. Megígérte, hogy így lesz, de azért amikor a szoftver le kerül hozzánk, akkor õ is lejön, és a használatáról majd "baszélgetünk". Ráhagytam. Közben odaért a fõnököm is, megigazítottam a ruhám, beengedtük. Az oktató leszállt, a vonat elindult. Útközben fõnököm nagyon rendesen viselkedett, igaz voltak mindig útitársaink. Az út vége elõtt halkan megjegyezte, hogy szívesen odaadná õ is, ha kérem. Az útitársak, már aki figyelt egyáltalán ránk, természetesen az újságjára gondoltak, de én rögtön kapcsoltam. És azonnal meg is kívántam, hiszem már órák óta nem volt fasz bennem. Rövid idõ múlva kimentem a fülkébõl, õ jött utánam. Már nem sokan voltak a vonaton, kinn sötét is volt. Az utolsó kocsiban voltunk, ezért úgy láttam jónak, ha teljesen a végébe megyünk, ott fognak a legkevésbé zavarni. A WC-be nem mentünk be, mert nem akartam, hogy ott lepjen meg valaki. Úgy álltunk meg az ajtó mögött, hogy a folyosót láttuk. Felé fordultam, elkezdtem elõbányászni a már igencsak ágaskodó faszát. Õ felhúzta a szoknyámat, meglazította a bugyimat. Mondtam neki, hogy belém hatolhat, de ne mozogjon bennem, és nehogy belém spricceljen. Átkaroltam a nyakánál, õ fenekemnél fogva ráemelt meredezõ dárdájára. Jól esett felnyársalódni. Neki döntött az ablaknak, és megcsókolt. Így utaztunk percekig. Õ nem mozgott, de a vonatnak a zakatolása érzõdött merev rúdján. Mikor észrevettük városunk fényeit rendeztük ruháinkat, visszamentünk a fülkébe. A végállomásnál mint két rendes munkatárs búcsúztunk el egymástól. Otthon természetesen az út fáradalmaira hivatkozva tértem nyugovóra.
E kellemes emlékre azóta is szívesen gondolok vissza. Jó volt, de még egy ilyent már valószínûleg nem fogok kezdeményezni. Egy-egy jóképû hapsira valószínûleg még kivetem a hálóm, meg ha hiányom van, elkapom a fõnököm, de most egy darabig elég volt. Hát egyenlõre ennyit, igaz kicsit hosszú volt, de egy ilyen élményt rövidebben leírni bûn lenne. Továbbra is azt tanácsolom, ha idõsebbek vagytok, és elmúlt a szerelem, akkor a saját testetek és lelketek megnyugtatására baszassátok meg jól magatokat. Persze csak úgy, hogy mindig ti irányítsatok, és a kapcsolat semmilyen formában ne legyen megalázó számotokra. Sok sikert!
 

Bejelentkezés

Névnap

Ma 2017. október 21., szombat, Orsolya napja van. Holnap Előd napja lesz.

FM Parfümök